PolsRegio.be

POLS werft aan!

POLS zoekt 2 nieuwe medewerkers.

Vacature Erfgoedmedewerker (niveau B - voltijds of halftijds).

POLS zoekt een voltijdse en een halftijdse medewerker (m/v/x) voor de Erfgoedcel Leie Schelde om het (klein) team te versterken in de dagelijkse werking.

De Erfgoedcel draagt haar visie ‘Erfgoedcel Leie Schelde brengt erfgoed dichtbij, prikkelt en verbindt’ hoog in het vaandel. Ze zorgt voor het lokaal cultureel-erfgoed en ontsluit dit voor een zo breed mogelijk publiek. Ze doet dat door te fungeren als een regionaal aanspreekpunt, door ervaring uit te wisselen en door ondersteuning te bieden. Zo wil de Erfgoedcel mensen met (een hart voor) erfgoed samenbrengen en het lokaal erfgoed de prominente plaats geven dat het verdient.

Taakomschrijving

De taken binnen de Erfgoedcel zijn gevarieerd. Inventariseren, digitaliseren, registreren, organiseren, communiceren, ondersteunen, participeren, … maar ook publiekswerking, depotwerking en vorming.

We zoek een manusje van alles die voeling heeft met het lokaal erfgoed en bereid is om samen te werken met de talrijke vrijwilligers en cultuurmedewerkers in de regio. Je werkt mee aan het opmaken van een nieuwe aanvraag voor het verlengen van het erfgoedconvenant voor de periode 2021 – 2026.

Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 8 september 2019. Meer informatie en een beschrijving van de functie vindt u via deze link.

http://www.polsregio.be/uploads/documents/Vacature_erfgoedmedewerker_2.docx

 

Reacties