Cultuurregio Leie Schelde

Herinneringen aan Raveel

De Cultuurraad Sint-Martens-Latem lanceert, in samenwerking met de Cultuurregio Leie Schelde en het Roger Raveelmuseum, een participatief project.

Stond jij in 1971 ook aan het Sas van Astene om het vlot van Raveel op te wachten? Of misschien ontmoette je Raveel in de klas of op het terras? Wil je hierover graag jouw verhaal of foto’s uit het familiearchief delen?

Neem dan contact op met Cultuurregio Leie Schelde via 09/386.78.86 of via info@cultuurregioleieschelde.be. Of kom naar het erfgoed-antennemoment, op zaterdag 06/11/2021 tussen 13u en 17u in de Oude Brouwerij (Dorp 24, Sint-Martens-Latem), waar jouw verhalen ter plaatse zullen geregistreerd worden en jouw foto’s gedigitaliseerd door de medewerkers van de erfgoedcel zodat je jouw materiaal onmiddellijk weer kan meenemen naar huis. 

Tijdens dit antennemoment, kan je tevens een fototenstoonstelling over Raveel bezoeken die door de gemeente Zulte werd samengesteld en sinds de zomer rondreist doorheen de Leiestreek. Jouw bijdrage wordt verwerkt en desgewenst toegevoegd aan de Erfgoedbank Leie Schelde en/of het archief in het Roger Raveelmuseum te Machelen. Voor elke bruikleen maakt de Cultuurregio Leie Schelde een bruikleenovereenkomst op.

Reacties