Cultuurregio Leie Schelde

Stageplekken bij Cultuurregio Leie Schelde

Op zoek naar een stageplek? Check onze vacatures. We leren je graag kennen. 

Ben je op zoek naar een stage? Dan ben je bij de Cultuurregio Leie Schelde op het juiste adres. Wij bieden leuke en diverse stages aan in deze boeiende regio. Je vindt hier dus zeker iets tussen dat bij jou past.

Wie zijn wij?

De Cultuurregio Leie Schelde is een bruisende regio met een boeiend verenigingsleven en rijk verleden, diverse culturele centra en tal van cultuur- en erfgoedinitiatieven. Het is een creatieve en kunstzinnige regio met een schat aan musea en bezienswaardigheden en dus de perfecte voedingsbodum voor een krachtige en unieke regionale samenwerking rond cultuur en erfgoed. 

Cultuurregio Leie Schelde is een nauwe samenwerking tussen de gemeenten Deinze, De Pinte, Gavere, Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zulte en Zwalm en wil cultuur- en erfgoedmakers verbinden en de talrijke initiatieven uit de regio ondersteunen.

Onze stageplekken?

Interesse in één van onderstaande vacatures, laat het ons weten via info@cultuurregioleieschelde.be.

Stage communicatie

Je bent gebeten door woord, beeld en journalistiek. Dankzij jouw vlotte pen gaan de 'likes' de lucht in. Cultuur en erfgoed zijn jouw ding. Mag het wat meer zijn? Met jouw skills in sociale media kunnen we een stapje verder gaan in de metrics & analytics en valt er een tof communicatieproject op jouw bord dat je van A tot Z kan uitwerken. 

Lees hier de volledige vacature - Stage Communicatie

Stage Erfgoedapp

Word jij enthousiast van verhalen uit de streek? Heb jij daarbij vloeling met digitale toepassingen? Dan ga jij jouw (eerste) digitale erfgoedproject aan met de Erfgoedapp. 

Lees hier de volledige vacature - Stage Erfgoedapp.

Stage Meedraaien in onze werking

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om mee te draaien in onze algemene werking. Afhankelijk van je interesse en ervaring kan je een eigen project uitdenken of praktische en administratieve ervaring opdoen binnen de werking van de Cultuurregio Leie Schelde.

Lees hier de volledige vacature - Meedraaien in onze werking.      

Stage Creatief Experiment

Wij bieden ruimte voor stagestudent(en) die op zoek zijn naar een plek om te experimenteren of projecten op te zetten binnen hun vakgebied. Het kantoor van de Cultuurregio Leie Schelde beschikt onder meer over een poortgebouw en een binnenkoer met tuin die we openstellen voor studenten met creatieve projectideeën rond cultuur of erfgoed. Mogelijkheden zijn talrijk: creëren van tentoonstellingen, educatieve projecten, workshopruimte, kunst in publieke ruimte, ... .

Lees hier de volledige vacature - Creatief Experiment.

Reacties