Cultuurregio Leie Schelde

Vacature - consulent cultureel erfgoed

De Cultuurregio Leie Schelde is op zoek naar een voltijds consulent cultureel erfgoed.

De Cultuurregio Leie Schelde is een bruisende regio met een boeiend verenigingsleven en rijk verleden, diverse culturele centra en tal van cultuur- en erfgoedinitiatieven. Het is een creatieve en kunstzinnige regio met een schat aan musea en bezienswaardigheden en dus de perfecte voedingsbodem voor een krachtige en unieke regionale samenwerking rond cultuur en erfgoed. Cultuurregio Leie Schelde is een nauwe samenwerking tussen de gemeenten Deinze, De Pinte, Gavere, Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zulte en Zwalm en wil cultuur- en erfgoedmakers verbinden en de talrijke initiatieven uit de regio ondersteunen.

De Cultuurregio Leie Schelde bundelt samen met deze gemeenten de krachten om in te zetten op vier specifieke pijlers, waarvan bovenlokale cultuur- en bibliotheekwerking de ganse regio bestrijkt. Met zes gemeenten (excl. Kruisem en Zwalm) wordt de werking van de Erfgoedcel Leie Schelde verder gecontinueerd. Om het plaatje helemaal af te maken wordt voor 5 gemeenten (excl. Sint-Martens- Latem) rond onroerend erfgoed (IOED Leie Schelde) gewerkt.

Voor de erfgoedcelwerking zijn we op zoek naar een voltijdse, enthousiaste kracht die het team komt vervoegen.

Heb je interesse? Het vacaturebericht kan je hier inkijken. 

Deadline voor het inzenden van je CV en motivatiebrief is maandag 25 oktober om 12u naar jolien@cultuurregioleieschelde.be.

Reacties