PolsRegio.be

Vernieuwd subsidiereglement

Wil je aan de slag met jouw archief, oude foto’s, documenten, verhalen… jouw cultureel-erfgoed? De Erfgoedcel Leie Schelde geeft graag een duwtje in de rug en voorziet vanaf 2018 een aangepast reglement met 3 data waarop je een projectidee kan indienen.

Drie indienmogelijkheden in plaats van twee, dat is direct de grootste aanpassing van het reglement. Daarmee worden ook de start- en einddata scherper afgebakend. Vanaf 2018 kan je indienen tot 15 januari voor projecten die starten na 1 april. Projecten die starten na 1 juli kunnen indienen tot 15 mei. Projecten die starten na 1 december kunnen indienen tot 15 oktober. Je hebt telkens 12 maanden om het project af te werken. De financiële ondersteuning bedraagt maximum 60 % van het totale budget van het project met een maximum van € 2.000.

Het aangepaste reglement kan je vanaf 6 december nakijken op de website van POLS & Erfgoedcel Leie Schelde. Doe dat maar snel, want 15 januari zal er snel zijn.

Natuurlijk je bij ons terecht voor meer info. Want wie concrete projectideeën heeft of nog niet goed weet waarheen met zijn/haar idee kan gerust langskomen. De medewerkers voorzien graag begeleiding op maat.

Reacties