Cultuurregio Leie Schelde

Welkom Sarah!

Vanaf 1 maart verwelkomen we onze nieuwe collega Sarah bij de erfgoedcelwerking.

Welkom Sarah! Vanaf 1 maart verwelkomen we een nieuwe collega. Omdat jullie haar nog niet kennen, volgt hier een korte intro.   

Hey, ik ben Sarah van de Cultuurregio Leie Schelde en vervoeg de erfgoedcelwerking. Fervente loper en fietser. Boekenworm als het gaat over historische romans en psychologie. Nieuwsgierig van aard en een echte mensenmens. Afgestudeerd als historica en cultuurmanager.

Bij de Cultuurregio Leie Schelde wil ik graag mijn 2 professionele passies samenbrengen. Geschiedenis langs de ene kant, coachen langs de andere kant. Het eerste deed ik drie jaar bij het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en Studiecentrum voor Vlaamse Muziek, het tweede als Human Resource verantwoordelijke bij SmartWithFood & de Koninklijke Vlaamse Schouwburg.  

De komende tijd leg ik me graag toe op het begeleiden en verbinden van culturele organisaties en erfgoedactiviteiten in de Cultuurregio Leie Schelde. Zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan met erfgoed. Want daar zit mijn echte drijfveer: helpen het verleden mee vorm te geven.   

Heb je een culturele erfgoedvraag voor onze nieuwe collega? Sarah is bereikbaar via sarah@cultuurregioleieschelde.be.

 

Reacties